Sport algemeen

Gennep Cougars HS2 - Den Dungk HS4.

Na de overwinning van het eerste team van Cougars, mochten de strijders van Heren 2 ook weer aantreden voor een thuiswedstrijd. De nummer 10 Cougars tegen de nummer 2.

Het beloofde dus een zware wedstrijd te worden. Groot was ook de verrassing dat de Gennepse heren de tegenstander compleet overrompelde met een tussenstand van 18-4. Met name door sterk spel en scores van Stijn "STIJNTJE!!!" van Rumond en Richard "D'n Veurzitter" Teunesen (twee driepunters).

Na de euforische stemming die dit met zich meebracht, werd het wel duidelijk dat Den Dungk ook meer in zijn mars had. Men kwam puntje voor puntje terug, met een russtand van 26-22 tot gevolg, nog steeds in Genneps voordeel. Doel was deze voorsprong vast te houden, wat in het 3e kwart steeds moeilijker werd.
De tegenstander ging steeds feller naar de ring toe. De enige mogelijkheid om dit af te stoppen was het maken van de meest meedogenloze fouten op alles van de tegenstander wat richting de Gennepse ring ging. De grote hoeveelheid vrije worpen werden helaas te veel benut door de tegenstander. De scores aan Gennepse zijde werden nog wel aangevuld met scores van Sander "d'n coach" Artz en Hans "d'n Diedjee" Giesbers, maar helaas niet voldoende, stand 37-41.

Het vierde kwart startte sterk van beide zijdes, met aan Gennepse zijde scores van Koen "Baas Builtjes" Builtjes en Silas "d'n joker" Frederix. In de laatste minuten moest er echter een alles of niets offensief komen, wat resulteerde in een eindstand van 51-58. Na een wervelende start helaas wel een verlies, maar Heren 2 heeft laten zien dat men een duidelijke stijgende lijn te pakken heeft. En dat men elke tegenstander het moeilijk kan maken.

Sportcentrum Pica Mare

Picardie 34
6591 JE Gennep
Tel: 0485-514848
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg Gennep Cougars
Gennep Cougars