2020: Jaar van de Vrijwilliger

Gennep cougars FB Het jaar van de vrijwilligerNog de beste wensen!

Bij Cougars hebben we één heel goed voornemen voor komend jaar. We hebben 2020 namelijk omgedoopt tot het Jaar van de vrijwilliger!

Een vereniging kan niet draaien zonder vrijwilligers en we zijn ontzettend dankbaar voor iedereen die een steentje bijdraagt aan onze vereniging. Dit jaar staat in het teken van waardering voor onze vrijwilligers en het zoeken van nieuwe vrijwilligers. We zijn als club enorm gegroeid door de jaren heen en merken dat we met regelmaat een extra paar handen kunnen gebruiken.

We starten met ontdekken wie de mensen binnen én achter onze vereniging zijn. Wat bindt jullie aan Cougars? Wat houdt jullie bezig als jullie niet in de sporthal staan? Dat willen wij graag weten en daarvoor versturen wij binnenkort een vragenlijst rond.

Van daaruit kijken we wat jullie interesses zijn en waar je goed in bent. Wie weet hebben we wel een hele mooie match met taken binnen onze vereniging en wat jij graag doet. We hebben het dan niet meteen over structureel vrijwilligerswerk maar ook over helpende handjes hier en daar.

In september (2019) zijn we gestart met het puntensysteem. Ieder lid heeft natuurlijk al taken als tafelaar of scheidsrechter, dat hoort nou eenmaal bij het basketballen. Voor de meeste leden zijn dat 2 of 3 taken per half seizoen. We willen graag de juiste mensen op de juiste plek hebben zodat ze iets doen wat ze leuk vinden. Daar komt het puntensytseem mooi aan te pas. Het is namelijk zo dat als jij vrijwilligerswerk doet voor een aantal uren dit van het aantal taken als tafelaar of scheidsrechter af gaat. Het is dus niet zo dat je als vrijwilliger meteen veel meer tijd kwijt bent, je gaat alleen vaak de dingen doen die jij leuk vindt om te doen. 

Mocht je al meteen interesse hebben om ergens mee te helpen, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !

Sportcentrum Pica Mare

Picardie 34
6591 JE Gennep
Tel: 0485-514848
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg Gennep Cougars
Gennep Cougars