Sport algemeen

Flynth Cougars pre-season toernooi 2018

Flynth RGB payoff R

GENNEP. Voor het zesde jaar op rij organiseert Cougars het succesvolle landelijke Cougars pre-season toernooi, dit jaar met Flynth als hoofdsponsor. Kom aanstaande zaterdag, 8 september, vanaf 10.30 uur in de Gennepse sporthal Pica Mare genieten van basketbalspektakel. Net als voorgaande jaren is er weer een druk programma, tot laat in de avond zullen dames- en herenteams uit heel het land en zelf een team uit Duitsland wedstrijden spelen als voorbereiding op de eigen competitie.

“Het seizoenopeningstoernooi is een unieke start voor vele teams, uit alle windstreken hebben we aanmeldingen ontvangen. Aangezien er maar weinig toernooien georganiseerd worden, zien wij er kans in om wederom een mooi sportief toernooi te houden in Gennep.” aldus voorzitter Richard Teunesen.

Gennep Cougars wordt vertegenwoordigd door het Heren 1 team. Cougars Dames 1 speelt zaterdag om 17.30 uur een oefenwedstrijd tegen BC Lieshout. De teams onderling kunnen naast de oefenpotjes bij de 3-point shootout strijden voor een kratje pils. Ook wordt er tussen de wedstrijden door muziek gedraaid voor een gezellige en sportieve sfeer. Vanaf 20.00 uur kan er in het sportcafé van Pica Mare nog een drankje genuttigd worden. Iedereen is welkom om te komen kijken en entree is uiteraard de gehele dag gratis.

Wil je weten wanneer jouw favoriete team speelt? Hieronder staat het voorlopige toernooischema.

Voorlopig Cougars toernooischema 2018

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Sportcentrum Pica Mare

Picardie 34
6591 JE Gennep
Tel: 0485-514848
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg Gennep Cougars
Gennep Cougars