Gennep Cougars Memorial

  Beste leden, oudleden en anderen die in het verleden actief zijn geweest bij Gennep Cougars!

  Op zaterdag 21 mei 2016 willen we wederom een reüniewedstrijd houden (dames en heren) in sporthal Pica Mare. De wedstrijden beginnen voor beide om 19:00 uur en eindigen tussen 20:00 en 20:30 uur. Net als voorgaande jaren verwachten we een leuke opkomst!

  guilty pleasures cougarsAansluitend op de reüniewedstrijden hebben we een mooi feest op de planning staan met de top DJ Be Charm'D en de zeer bekende DJ Hans. Dit keer is het een open feest, dus iedereen is welkom en entree is gratis! Het feest wordt gehouden bij de Dragonder en daar gaan we er vanaf 20:30 uur met zijn allen voor zorgen dat het een top feestje wordt.

  Het is een Guilty Pleasure Party met heel veel nummers waarvan je liever niet zegt dat je ze goed vindt, omdat men: de smaak politie, je familie, je collega's of je vrienden je dan wel eens minder serieus zouden kunnen nemen. Liedjes die je stiekem harder zet en in de auto maar al te graag mee zingt. We hebben allemaal een guitlty pleasure en 21 mei gaan we daar even met zijn alle los op. Nodig iedereen uit want met DJ Hans en Be Charm'D gaan de voetjes van de vloer! :)

  Dus reserveer de avond van 21 mei alvast in je agenda, regel vervanging op je werk en zorg dat je er bij bent!

  Deelname aan het feest en de reüniewedstrijd is geheel gratis! De drankjes gedurende de avond zijn uiteraard voor eigen rekening. Graag ontvangen we voor deelname aan de reüniewedstrijd  vóór 10 mei 2016  een e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) met daarin de aanmelding en je naam.

  Als je nog mensen kent die wellicht ook een balletje willen gooien of naar het feest willen gaan, ben je vrij om deze ook uit te nodigen!

  Sportieve en amuserende groet,

  Feestcommissie en activiteitencommissie van Gennep Cougars