Jeugdsportfonds


  Jeugdsportfonds
  Het jeugdsportfonds is bestemd voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot en met 20 jaar die om finaciële reden geen lid kunnen worden van een sportvereniging. Jeugdigen in het algemeen en jeugdigen in een achterstandssituatie in het bijzonder bloeien op door deelname aan sportactiviteiten.

  Het Jeugdsportfonds wil deze kinderen en jongeren toch de mogelijkheid geven lid te worden van een sportvereniging als Gennep Cougars. De kinderen ontvangen een bijdrage van maximaal €225,00 per jaar. Met dit bedrag wordt in eerste instantie de contributie betaald, indien er nog geld over is kunnen de benodigde sportmaterialen aangeschaft worden. Ouders en kinderen kunnen zelf geen aanvraag indienen, dit kan alleen gedaan worden door een tussenpersoon. Deze professionele tussenpersoon is betrokken bij de opvoeding en verzorging van uw kind. Denk hierbij aan een leerkracht, jeugdhulpverlener en/of huisarts.

  Wilt u meer informatie of denkt u in aanmerking te komen voor een bijdrage? Dan kunt u contact opnemen met Kim Wijnants, consulent Jeugdsportfonds Limburg.
  Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-50904504 of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Ook op de site http://www.jeugdsportfonds.nl/ kunt u meer informatie krijgen.