Jeugdsportfonds

    JEUGDFONDS SPORT & CULTUUR

    Het Jeugdfonds Sport & Cultuur is bestemd voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot en met 20 jaar die om finaciële reden geen lid kunnen worden van een sportvereniging. Jeugdigen in het algemeen en jeugdigen in een achterstandssituatie in het bijzonder bloeien op door deelname aan sportactiviteiten.

    Het Jeugdfonds wil deze kinderen en jongeren toch de mogelijkheid geven lid te worden van een sportvereniging als Gennep Cougars. De kinderen ontvangen een bijdrage van maximaal €225,00 per jaar. Met dit bedrag wordt in eerste instantie de contributie betaald, indien er nog geld over is kunnen de benodigde sportmaterialen aangeschaft worden. Ouders en kinderen kunnen zelf geen aanvraag indienen, dit kan alleen gedaan worden door een tussenpersoon. Deze professionele tussenpersoon is betrokken bij de opvoeding en verzorging van uw kind. Denk hierbij aan een leerkracht, jeugdhulpverlener en/of huisarts.

    Wil je meer informatie of denk je in aanmerking te komen voor een bijdrage? Dan kun je contact opnemen met Kim Wijnants & Chantal Mentink, consulenten Jeugdfonds Sport & Cultuur Limburg. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-50904504 (bereikbaar van ma. t/m do. tussen 09:00 en 12:00 uur) of via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

    Ook op de site www.jeugdfondssportencultuur.nl kun je meer informatie krijgen hierover.