10 Veelgestelde Vragen

  1. Vanaf welke leeftijd kan ik basketballen bij Gennep Cougars?
  Vanaf 6 t/m 8 jaar ben je welkom bij ons U8 team.  De U staat voor Under 8 jaar in dit geval. Het is een gemixt team; hierin basketballen zowel jongens als meisjes.
  Kinderen met en leeftijd van 8 t/m 10 jaar zijn welkom in ons U10 team, ook dit is een gemixt team. Voor de trainingstijden, klik hier

  2. Ben ik verplicht om competitie te spelen?
  Vanaf het U10-team (vanaf 8 jaar) speel je in principe competitiewedstrijden; op eigen verzoek kun je aangeven dit niet te willen; tevens zijn er recreanten-senioren teams die ook geen competitie spelen.

  3. Welke verplichtingen horen er bij mijn lidmaatschap?
  Naast de trainingen en wedstrijden met je team heb je taken als tafel jury of scheidsrechter op jouw nivo. Hiervoor wordt je binnen de vereniging opgeleid.

  4. Wat kost het om lid te worden van de vereniging?
  Het lidmaatschap varieert per leeftijdscategorie; op de website onder de knop “Club Info -> Lid worden?” vind je een inschrijfformulier met alle informatie over de contributie.

  5. Ik heb een vraag of opmerking richting het bestuur.
  Stuur een e-mail naar een van de bestuursleden zoals vermeld op deze site onder de knop " Club Info -> Bestuur”  (of klik hier)

  6. Ik heb een vraag over de automatische incasso.
  Stuur een mail met daarin je vraag naar de penningmeester van het bestuur; Johny Mo (klik hier)

  7. Ik wil graag komen kijken naar wedstrijden van de vereniging.
  De wedstrijden zijn altijd gratis toegankelijk voor publiek en worden i.p. gespeeld op zondag tussen 13.30 uur tot 17.00 uur in Sporthal Pica Mare te Gennep. Voor de wedstrijden van aankomend weekend, klik hier

  8. Ik heb informatie die ik op de website wil plaatsen.
  Neem contact op met de webbeheerder Dirk Kerkhoff via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  9. Wat houdt dat nou in; een steunend lid?
  Als steunend lid ben je niet meer actief betrokken bij de vereniging, maar draag je de club nog wel een warm hart toe. Je betaalt geheel vrijwillig €25,- per seizoen ter ondersteuning van de club.

  10. Hoe kan ik sponsor worden van de vereniging?
  Stuur een mail naar de voorzitter, Richard Teunesen, zodat hij contact met je kan opnemen en de mogelijkheden kan bespreken. Kijk ook onder de knop Sponsor worden op de website.

   

  {faqs}